Parking Vuurkruisenlaan

De parking Vuurkruisenlaanest is een openbare parking met mogelijkheid tot reservering. Hij bevindt zich op 8 minuten loopafstand van het station Leuven

Auto toegang
Vuurkruisenlaan 4, 3000 Leuven, Belgique
  • Uurboeking
Forfaitair bedrag 6 uur
-10%10,80 €
di. 5 jul.
03:30
di. 5 jul.
09:30
5 jul. - 5 jul. 2022
03:30 - 09:30
10,80 €
12 €
Hier reserveren
100% veilige betaling
Ticketvrije toegang
24/7 assistentie

Hoe kan ik de parking Vuurkruisenlaan betreden?

Toegangsgids

Hoe kan ik tot de parking toegang hebben?

Bij uw aankomst op de parking Vuurkruisenlaan, gelegen te Vuurkruisenlaan 4, 3000 Leuven, rijdt u tot voor de slagboom Activeer de Bluetooth-functie van uw telefoon - ga naar de Indigo Neo-app - Om de salgboom to openen of te sluiten, klikt u op het Bluetooth icoon in het hoofdscherm en vervolgens op de knop"Inrijden" of "Uitrijden" in uw reserving of abonnement. U kunt de Bluetooth-knoppen sluitendoor opnieuw te klikken op het Bluetooth-Icoon.

Hoe kan ik mijn voertuig ophalen?

Wanneer u terug op de parking Vuurkruisenlaan bent: Ga binnen via een van de voetgangerswegen die zijn uitgerust met een Indigo Neo-digicode Toets de in uw Indigo Neo-app staande code in Klik op uw huidige sessie om deze code te raadplegen Zodra u terug in uw voertuig bent gestapt, activeer de Bluetooth-functie van uw telefoon - ga naar de Indigo Neo-app - Om de salgboom to openen of te sluiten, klikt u op het Bluetooth icoon in het hoofdscherm en vervolgens op de knop"Inrijden" of "Uitrijden" in uw reserving of abonnement. U kunt de Bluetooth-knoppen sluitendoor opnieuw te klikken op het Bluetooth-Icoon.

Waar kan ik parkeren?

Vrije keuze van plaats

Soorten toegang
Smartphone (Bluetooth)
Maximale hoogte
2 m
Tijdschema
24/7

Accomodatie

  • Toegang voor personen met een handicapToegang voor personen met een handicap
  • Elektrisch oplaadpuntElektrisch oplaadpunt
  • ParapluParaplu