Parking Menenpoort

De parking Menenpoort is een openbare parking met mogelijkheid tot reservering en maandabonnementen. Hij bevindt zich op 3 minuten loopafstand van de Grote Markt van Ieper.

Toegang voor auto's
Sint-Jacobsstraat 15, 8900 Ypres
  • Tijdsreservatie
  • Maandelijks abonnement
Forfaitair bedrag 6 uren
8,80 €
vr. 2 dec.
13:45
vr. 2 dec.
19:45
2 dec. - 2 dec. 2022
13:45 - 19:45
8,80 €
10 €
Hier reserveren
100% veilige betaling
Ticketvrije toegang
24/7 helpdesk

Hoe kom ik in parking Menenpoort?

Toegangsgids

Hoe heb ik toegang tot de parking met mijn voertuig?

Bij uw aankomst op de parking Menenpoort, gelegen te Gezelleplein 7 - 8900 Ieper, rijdt u tot voor de slagboom Activeer de Bluetooth-functie van uw telefoon - ga naar de Indigo Neo-app - Om de salgboom to openen of te sluiten, klikt u op het Bluetooth icoon in het hoofdscherm en vervolgens op de knop"Inrijden" of "Uitrijden" in uw reserving of abonnement. U kunt de Bluetooth-knoppen sluitendoor opnieuw te klikken op het Bluetooth-Icoon.

Hoe kan ik mijn voertuig terug ophalen?

Wanneer u terug op de parking Menenpoort bent: Ga binnen via een van de voetgangerswegen die zijn uitgerust met een Indigo Neo-digicode Toets de in uw Indigo Neo-app staande code in Klik op uw huidige sessie om deze code te raadplegen Zodra u terug in uw voertuig bent gestapt, activeer de Bluetooth-functie van uw telefoon - ga naar de Indigo Neo-app - Om de salgboom to openen of te sluiten, klikt u op het Bluetooth icoon in het hoofdscherm en vervolgens op de knop"Inrijden" of "Uitrijden" in uw reserving of abonnement. U kunt de Bluetooth-knoppen sluitendoor opnieuw te klikken op het Bluetooth-Icoon.

Waar kan ik parkeren?

Vrije keuze van plaats

Toegangsmogelijkheden
Smartphone (Bluetooth)
Maximale hoogte
2 m
Tijdschema
24u24 7d7

De beschikbare uitrusting

  • Elektrisch oplaadpuntElektrisch oplaadpunt