Parking Leopold

De parking Leopold is een privéparking met mogelijkheid tot maandabonnementen. Hij bevindt zich op 3 minuten loopafstand van de Stadsschouwburg Antwerpen.

Toegang voor auto's
Henri van Heurckstraat 9, 2000 Anvers
  • Tijdsreservatie
  • Maandelijks abonnement
Forfaitair bedrag 6 uren
15,80 €
vr. 2 dec.
14:00
vr. 2 dec.
20:00
2 dec. - 2 dec. 2022
14:00 - 20:00
15,80 €
Hier reserveren
100% veilige betaling
Ticketvrije toegang
24/7 helpdesk

Hoe kom ik in parking Leopold?

Toegangsgids

Hoe heb ik toegang tot de parking met mijn voertuig?

Rijd u de parking Leopold aan Henri Van Heurckstraat 21, 2000 Antwerpen in tot vóór de slagboom. U hoeft geen ticket te nemen: uw kenteken wordt automatisch gelezen en herkend, waarna de slagboom vanzelf opengaat, zonder dat u ook maar iets hoeft te doen, zowel bij het in- als bij het uitrijden. Indien uw kenteken niet goed wordt gelezen, gelieve uw badge (die we zullen uitzenden) te gebruiken.

Hoe kan ik mijn voertuig terug ophalen?

Wanneer u de parking Leopold te voet probeert te bereiken, voert u een van de toegangspunten voor voetgangers Gelieve uw badge te laten zien of op de intercom te drukken. Zodra uw voertuig is hersteld, gaat u je voor de uitgang staan. Uw kentekenplaat wordt op dezelfde manier herkend als de ingang en de slagboom gaat open zonder enige actie van uw kant. In geval van problemen, Gelieve uw badge te gebruiken of op de intercom te drukken als u hulp nodig hebt.

Waar kan ik parkeren?

Vrije keuze van plaats

Toegangsmogelijkheden
Nummerplaatherkenning
Maximale hoogte
2 m
Tijdschema
24u24 7d7

De beschikbare uitrusting

  • Elektrisch oplaadpuntElektrisch oplaadpunt