Parking Carré Louvain

De parking Carré Louvain is een openbare parking met mogelijkheid tot reservering. Hij is ideaal gelegen naast het winkelcentrum Le Carré Louvain.

Toegang voor auto's
Chau. de Louvain, 57200 Sarreguemines
  • Tijdsreservatie
Forfaitair bedrag 6 uren
2,59 €
zo. 14 aug.
17:15
zo. 14 aug.
23:15
14 aug. - 14 aug. 2022
17:15 - 23:15
2,59 €
3,70 €
Hier reserveren
100% veilige betaling
Ticketvrije toegang
24/7 helpdesk

Hoe kom ik in parking Carré Louvain?

Toegangsgids

Hoe heb ik toegang tot de parking met mijn voertuig?

Rijd u de parking Carré Louvain, aan 10 Chaussée de Louvain, 57200 Sarregueminesin tot vóór de slagboom. U hoeft geen ticket te nemen: uw kenteken wordt automatisch gelezen en herkend, waarna de slagboom vanzelf opengaat, zonder dat u ook maar iets hoeft te doen, zowel bij het in- als bij het uitrijden. Indien uw kenteken niet goed wordt gelezen, open dan de Indigo Neo-app en klikt u op uw lopende reservering onder “Mijn reserveringen”: hier vindt u een QR-code die u voor de ticketgever moet houden om de slagboom te openen.

Hoe kan ik mijn voertuig terug ophalen?

Wanneer u de parking Carré Louvain te voet probeert te bereiken, voert u een van de toegangspunten voor voetgangers in die is uitgerust met een Indigo Neo-digicode, kiest u de code die beschikbaar is in uw Indigo Neo-toepassing. Om het te bekijken, klikt u op uw huidige sessie. Zodra uw voertuig is hersteld, gaat u je voor de uitgang staan. Uw kentekenplaat wordt op dezelfde manier herkend als de ingang en de slagboom gaat open zonder enige actie van uw kant. In geval van problemen, drukt u op de intercom en neemt u contact op met de parkeeragent.

Waar kan ik parkeren?

Vrije plaatsen

Maximale hoogte
1.9 m

De beschikbare uitrusting

  • Toegang voor personen met een handicapToegang voor personen met een handicap
  • Herstelling voertuigHerstelling voertuig
  • ParapluParaplu
  • VideobewakingVideobewaking