Parking P4 Gare Saint-Jean Belcier

De parking P4 Gare Saint-Jean Belcier is een openbare parking zonder reservering toegankelijk met de Hands on Wheel app van Indigo Neo. Hij bevindt zich op 6 minuten loopafstand van het station van Bordeaux-Saint-Jean.

Toegang voor auto's
Rue des Terres de Borde - 33800 Bordeaux
Parkeren mogelijk via reservatieGa
100% veilige betaling
Ticketvrije toegang
24/7 helpdesk

Hoe kom ik in parking P4 Gare Saint-Jean Belcier?

Toegangsgids

Hoe heb ik toegang tot de parking met mijn voertuig?

Rijd u de parking P4 Gare Saint-Jean Belcier, aan Rue des Terres de Borde - 33800 Bordeaux in tot vóór de slagboom. U hoeft geen ticket te nemen: uw kenteken wordt automatisch gelezen en herkend, waarna de slagboom vanzelf opengaat, zonder dat u ook maar iets hoeft te doen, zowel bij het in- als bij het uitrijden. Indien uw kenteken niet goed wordt gelezen, open dan de Indigo Neo-app en klikt u op uw lopende reservering onder “Mijn reserveringen”: hier vindt u een QR-code die u voor de ticketgever moet houden om de slagboom te openen.

Hoe kan ik mijn voertuig terug ophalen?

Wanneer u de parking P4 Gare Saint-Jean Belcier te voet probeert te bereiken, voert u een van de toegangspunten voor voetgangers in die is uitgerust met een Indigo Neo-digicode, kiest u de code die beschikbaar is in uw Indigo Neo-toepassing. Om het te bekijken, klikt u op uw huidige sessie. Zodra uw voertuig is hersteld, gaat u je voor de uitgang staan. Uw kentekenplaat wordt op dezelfde manier herkend als de ingang en de slagboom gaat open zonder enige actie van uw kant. In geval van problemen, drukt u op de intercom en neemt u contact op met de parkeeragent.

Waar kan ik parkeren?

Vrije plaatsen

Toegangsmogelijkheden
Nummerplaatherkenning
Maximale hoogte
1.85 m
Tijdschema
24u24 7d7

De beschikbare uitrusting

  • Toegang voor personen met beperkte mobiliteitToegang voor personen met beperkte mobiliteit
  • Elektrisch oplaadpuntElektrisch oplaadpunt
  • Herstelling voertuigHerstelling voertuig