Menu icon

Parking Château de Versailles

  • Lijst
  • Kaart
Harlay Pont Neuf
Quai des Orfèvres, 75001 Paris
Partner INDIGO
Lutèce
Bd du Palais, 75004 Paris
Partner INDIGO
Place Saint-Michel
25 Rue Francisque Gay, 75006 Paris
Partner INDIGO

Parking Château de Versailles

Parkeren Château de Versailles

Het Château de Versailles, symbool van Franse grandeur, opent zijn deuren voor de Olympische en Paralympische Spelen 2024. Gelegen in een historische en majestueuze omgeving, belichaamt het de pracht van Frankrijk door de eeuwen heen. Van een eenvoudig jachtpaviljoen tot de koninklijke residentie van Lodewijk XIV, dit architectonisch juweel is een nationaal museum geworden, in 1979 opgenomen op de UNESCO-werelderfgoedlijst. 

Nabijgelegen parkeergelegenheden 

Parkeerplaats INDIGO Markt Notre-Dame: 18 minuten lopen - 1,2 km 

Pendelparkings 

Parkeerplaats INDIGO Lutèce - Transport RER C: 46 min 

Parkeerplaats INDIGO Harlay-Pont Neuf - Transport RER C: 49 min 

Parkeerplaats INDIGO Place Saint-Michel - Transport RER C: 53 min 

Château de Versailles: Beleef de Olympische Spelen 2024 

Voor de Olympische Spelen van Parijs transformeert het Château de Versailles zich tot een uitzonderlijke locatie voor verschillende evenementen. Er worden tijdelijke faciliteiten opgezet om prestigieuze competities te huisvesten zoals: 

  • Eventing (dressuur en springen) 
  • Springen en dressuur (Olympisch en Paralympisch) 
  • Individuele en team cross-country 
  • Moderne vijfkamp 

Hoe je bij het Château de Versailles komt Om te parkeren in een overdekte parkeergarage dichtbij deze iconische locatie tegen een gereduceerde prijs, hoef je alleen maar te vergelijken en te kiezen uit de vele beschikbare aanbiedingen tegen gereduceerde prijzen op Indigo Neo. Om je bezoek aan het Château de Versailles te vergemakkelijken, ontdek de nabijgelegen INDIGO-parkeerplaats, ontworpen om je ervaring nog aangenamer te maken: 

Parkeerplaats INDIGO Markt Notre-Dame 

Gelegen nabij de Olympische locaties, biedt het gemakkelijke toegang tot de Olympische Spelen. De strategische locatie stelt toeschouwers in staat om de last-minute parkeerproblemen te vermijden. Bovendien, omgeven door winkels en restaurants, biedt het een praktische en aangename ervaring voor bezoekers die willen eten voordat ze naar de evenementen gaan die plaatsvinden op de Olympische locatie Château de Versailles. 

Om volop te genieten van de competities en bezoeken aan het Château de Versailles, vergemakkelijk je komst door je parkeerplaats bij INDIGO in de buurt te reserveren. Om naar de Olympische evenementen te gaan, zullen er speciale buslijnen beschikbaar zijn tussen de competitie locaties en de belangrijkste stations. 

Bovendien biedt een wandeling door het park van het Château de Versailles tijdens de cross-country evenement een unieke ervaring aan de toeschouwers. Plan je reizen vooraf en reserveer je INDIGO parkeerplaats van tevoren om volledig de ervaring van de Olympische Spelen 2024 bij het Château de Versailles te beleven. Geniet van de magie van geschiedenis en competitie op deze iconische Franse locatie. 

Het wordt sterk aanbevolen voor toeschouwers om voldoende reistijd in te plannen en vroeg aan te komen op de competitie locatie om volop van het evenement te genieten. Reserveer nu je INDIGO parkeerplaats om volop van je Olympische ervaring bij het Château de Versailles te genieten. 

Uw betalingen zijn 100% veilig

Maak u geen zorgen, wij volgen alle geldende veiligheidsvoorschriften met betrekking tot uw bankgegevens. We werken samen met Ingenico (https://www.ingenico.com), de wereldleider op het gebied van betaaloplossingen.

Onze belofte aan u

  • Annulatie tot 1 uur voor de start van de reservatie
  • Automatische facturatie per e-mail
  • Veilige betalingen
Meer info
FAQBlogDeveloper Portal
Info
Cookiebeheer
Privacybeleid
Een vraag?
Stel uw vraag


Facebook iconLinkedin iconTwitter (x) icon
play store logoapp store logo
Copyright © 2024 Indigo Neo.