Parking Arénas

De parking Arénas is een openbare parking zonder reservering toegankelijk met de Hands on Wheel app van Indigo Neo. Hij bevindt zich op 13 minuten loopafstand van de luchthaven Nice-Côte d’Azur.

Toegang voor auto's
455 Prom. des Anglais, 06200 Nice
Parkeren mogelijk via reservatieGaan
100% veilige betaling
Ticketvrije toegang
24/7 helpdesk

Hoe kom ik in parking Arénas?

Toegangsgids

Hoe heb ik toegang tot de parking met mijn voertuig?

Rijd u de parking Arénas, aan Avenue Charles Buchet - 06200 Nice, in tot vóór de slagboom. U hoeft geen ticket te nemen: uw kenteken wordt automatisch gelezen en herkend, waarna de slagboom vanzelf opengaat, zonder dat u ook maar iets hoeft te doen, zowel bij het in- als bij het uitrijden.

Hoe kan ik mijn voertuig terug ophalen?

Wanneer u de parking Arénas, te voet probeert te bereiken, voert u een van de toegangspunten voor voetgangers in die is uitgerust met een Indigo Neo-digicode, kiest u de code die beschikbaar is in uw Indigo Neo-toepassing. Om het te bekijken, klikt u op uw huidige sessie. Zodra uw voertuig is hersteld, gaat u je voor de uitgang staan. Uw kentekenplaat wordt op dezelfde manier herkend als de ingang en de slagboom gaat open zonder enige actie van uw kant. In geval van problemen, drukt u op de intercom en neemt u contact op met de parkeeragent.

Waar kan ik parkeren?

Vrije plaatsen

Soorten toegang
Nummerplaatherkenning
Tijdschema
24u24 7d7

De beschikbare uitrusting

  • Toegang voor personen met een handicapToegang voor personen met een handicap