Menu icon
Wanneer u toekomt, meldt u zich aan bij de bewaker en vertelt u dat u een Indigo Neo-gebruiker bent

Parking Grand Garage Clignancourt

De parking Grand Garage Clignancourt is een openbare parking met mogelijkheid tot reservering en maandabonnementen. Hij bevindt zich op 4 minuten loopafstand van de metrohalte Marcadet - Poissonniers.

Toegang voor auto's
120 rue de Clignancourt - 75018 Paris
Toegangsmogelijkheden
Bluetooth
Maximale hoogte
1.9 m
Openingsuren
24u24 7d7
Grand Garage Clignancourt

Meer weten over parkeren in Grand Garage Clignancourt

Hoe kom ik in parking Grand Garage Clignancourt?

Toegangsgids

Hoe heb ik toegang tot de parking met mijn voertuig?

Gebruik de voertuiginrit te 120 rue de Clignancourt, 75018 Parijs Kies de meest rechtse weg om u voor de slagboom van de parking te zetten Activeer de Bluetooth-functie van uw telefoon; ga naar de Indigo Neo-app; Om de salgboom to openen of te sluiten, klikt u op het Bluetooth icoon in het hoofdscherm en vervolgens op de knop"Inrijden" of "Uitrijden" in uw reserving of abonnement. U kunt de Bluetooth-knoppen sluitendoor opnieuw te klikken op het Bluetooth-Icoon. Rijd naar niveau -1 en parkeer u op de door de bewaker aangegeven plaats Om de parking te voet te verlaten, volgt u de bewegwijzering van de parking

Hoe kan ik mijn voertuig terug ophalen?

Ga naar de parking via dezelfde weg als met de wagen Ga uw wagen halen en zet u voor de uitgangsslagboom Activeer de Bluetooth-functie van uw telefoon; surf naar de Indigo Neo-app; Om de salgboom to openen of te sluiten, klikt u op het Bluetooth icoon in het hoofdscherm en vervolgens op de knop"Inrijden" of "Uitrijden" in uw reserving of abonnement. U kunt de Bluetooth-knoppen sluitendoor opnieuw te klikken op het Bluetooth-Icoon.

Waar kan ik parkeren?

Door het personeel van de parking aangeduide plaats

Meer info
FAQBlogDeveloper Portal
Info
Cookiebeheer
Privacybeleid
Een vraag?
Stel uw vraag


Facebook iconLinkedin iconTwitter (x) icon
play store logoapp store logo
Copyright © 2024 Indigo Neo.